CAFFÈ CARO

Rijdend creatief thee- en koffiehuis voor mensen met behoefte aan gezelschap

Wie is Caffè Caro

Mijn naam is Carolien van Ginkel en mijn verhaal begint in de zomer van 2012… Na jaren in de commercie te hebben gewerkt, merk ik dat ik steeds ongelukkiger begin te worden. Wat voegt het toe aan je leven om anderen iets (moois) te verkopen. Het geluksmoment van materiele zaken duurt immers vele malen korter dan het echte geluk wat je haalt uit je relatie, je vriendschap, de natuur, je buurt, etc. etc. Ik besluit dat ik iets wil gaan doen met dat gegeven en kom tot de ontdekking dat er heel veel mensen, van jong tot oud, langzaam aan het vereenzamen zijn in de snelle wereld van nu. Een sociaal isolement of een ongevraagde vereenzaming door het verlies van je partner, een verhuizing, werkeloosheid, etc komt steeds vaker voor.

Ik wil graag het luisterend oor zijn en een brug slaan naar een vernieuwd sociaal leven.

Wie bezoekt het rijdend thee/koffiehuis?

Caffè Caro betekent waardevolle koffie (Italiaans). Vroeger werden belangrijke zaken besproken in het “Café” onder het genot van een lekker bakkie. Dit samenzijn in een ongedwongen sfeer in een rijdend thee/koffiehuis voor uw eigen deur is waar het om draait bij Caffè Caro. Daarnaast vind ik het heel leuk om creatief bezig te zijn, dus wellicht dat we van uw hobby een deugd maken in het rijdend café!

Carolien van Ginkel~ Het Engelse werk 2~ 3958 HD Amerongen~ T: 06-83605572

Op 26 september 2017 mocht Caffe Caro in de Week tegen de Eenzaamheid zichzelf presenteren tijdens Tijd voor Max in Middelburg:

(item begint op 4:45 min.)

Samen sterk tegen eenzaamheid

 

Ten tijde van dit onderstaande filmpje reed ik nog rond in een oude Peugeot bus. Tegenwoordig rijd ik rond in een groene Renault Kangoo, genaamd ‘t Groentje.

Kijk eens naar mijn filmpje. Gemaakt door de EO voor het programma “Geloof & een hoop liefde” op 12 januari 2015.