CAFFÈ CARO

Rijdend creatief thee- en koffiehuis voor mensen met behoefte aan gezelschap

Welkom bij Caffè Caro

Welkom bij Caffè Caro
“Mag ik u uitnodigen voor een kopje koffie of thee bij mij op het terras?”

Deze vraag stel ik bij mensen spontaan aan de deur, wanneer ik in hun straat een terrasje heb opgebouwd met mijn rijdend thee- en koffiehuis.
Al naar gelang het weer kies ik willekeurig een straat om kopjes koffie en thee uit te delen met als doel om buurtbewoners met elkaar in verbinding te brengen.
Een lekker bakkie leut is voldoende om de tongen los te maken voor een gezellig praatje. De blij verraste gezichten van de mensen bij wie ik aanbel en hun nieuwsgierigheid om toch even een kijkje te nemen op mijn ‘terras” maken het werk van Caffe Caro boeiend en dankbaar. Zeker wanneer je iemand treft die zich alleen of eenzaam voelt en door een gezellige morgen weer even helemaal “onder de mensen is”.

Ken je iemand die je zo’n gezellige morgen gunt en bij wie ontmoeting een cruciale rol zou kunnen spelen in zijn of haar leven? Bel dan met Caffe Caro! Zij kan dan in overleg een terrasje bouwen in betreffende straat en zonder opgaaf van reden bij de hele straat aanbellen met de uitnodiging voor koffie of thee!

De kosten voor een terras bij u in de straat worden gedekt door het meebetalen aan de koffie/thee en een vrijwillige bijdrage.

Dus, wilt u Caffè Caro bij u uitnodigen in de straat, dan kunt u contact opnemen via caffecaro@caffecaro.nl of bellen met 06-83605572.