CAFFÈ CARO

Rijdend creatief thee- en koffiehuis voor mensen met behoefte aan gezelschap

Doneer voor een SRV wagen

Caffe Caro gaat door! Met hernieuwde energie heb ik het oorspronkelijke plan om met een oude “SRV” wagen te gaan rijden, weer opgepakt. Om dit doel te realiseren ben ik momenteel bezig om een stichting op te richten. Een groep sterke vrouwen die verstand van zaken hebben, zal het stichtingsbestuur vorm gaan geven. Dit geeft Caffe Caro de mogelijkheid om fondsen aan te schrijven om het grote plan uit te kunnen rollen. De kosten voor de aanschaf van de wagen, het aanpassen naar een rijdend creatief thee- en koffiehuis met een minder validen ingang, de stalling, de vergunningen en de inrichting van de wagen moeten uit fondsenwerving bekostigd gaan worden. Alle overige zaken, zoals een goede koffiemachine, de (inklapbare) tafels en stoelen en de aankleding worden bekostigd uit sponsorgeld en de opbrengsten uit verhuur van de wagen.

Alle ochtenden van de week wordt de wagen ingezet als rijdend creatief thee- en koffiehuis. Caffe Caro krijgt hierbij ondersteuning van een allround creatieveling en samen gaan wij zorgdragen voor een uitdagend creatief aanbod.

Daarmee wordt het inhuren van het rijdend creatief thee- en koffiehuis bij u in de straat steeds interessanter!

Alle middagen en avonden van de week staat de wagen te huur. Ondernemers opgelet: dit is uw ultieme kans om uw waren al rijdend te slijten! Met name Rhenen Hoog, Achterberg, maar ook Elst zouden heel blij worden van een winkel bij hen voor de deur. De kosten voor het huren van de wagen zijn zo laag, dat het voor iedere ondernemer interessant zou kunnen zijn! Heeft u interesse in het huren van de wagen, neem dan vooral contact met mij op: 06-83605572.

Uiteraard kan de stichting niet zonder donateurs. Voel u vrij om ons te steunen in welke vorm dan ook! IBAN NL06SNSB0906073073 tnv Caffe Caro

Alvast mijn hartelijke dank!

voorbeeld van de jongerenbus in Haren

voorbeeld van een aan te schaffen SRV wagen